team_image
Sieger Suurbier

Eigenaar / jurist
Expertise: Ondernemingsrecht en Incassorecht

Sieger richtte in oktober 2012 Wessel Juridisch Advies op. Familie en vrienden vroegen hem in die tijd regelmatig om juridisch advies. Sieger studeerde Rechten aan de Universiteit Leiden. Na verschillende stages had Sieger het idee dat hij het anders wilde doen, juridisch advies op zijn eigen manier. Zo is de onderneming Wessel ontstaan. Zijn expertise ligt in het ondernemingsrecht. Wees gewaarschuwd, ook zijn labrador Floortje is vaak op kantoor te vinden.

suurbier@wesseladvies.nl
Tel. 071 888 5905
Keuzemenu: toets 3

team_image
Rosalia Groen

Jurist
Expertise: Arbeidsrecht en algemeen Verbintenissenrecht

Rosalia heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Aansluitend heeft zij daar de master Privaatrecht in 2015 afgerond waarin zij zich voornamelijk heeft gericht op het Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Na het afronden van haar stage bij Wessel is Rosalia werkzaam als jurist. In haar vrije tijd doet zij aan hardlopen en streeft zij ernaar steeds een nieuw pr neer te zetten.

groen@wesseladvies.nl
Tel. 071 888 5905
Keuzemenu: toets 5

team_image
Janneke Adank

Jurist
Expertise: Arbeidsrecht

Janneke studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij heeft gewerkt bij Advocatenkantoor Colgecen (algemeen civiel recht) en bij Allen & Overy (sectie Litigation). In 2017 rondde zij de opleiding Specialist Arbeidsrecht af, haar passie. Bij Wessel benut ze sinds april 2017 deze specialisatie. Ook publiceert ze met regelmaat artikelen over arbeidsrechtelijke actualiteiten voor Wessel. Janneke is regelmatig te vinden op netwerkborrels voor de aquisitie van Wessel. In haar vrije tijd vindt Janneke het leuk om te sporten, in de keuken te staan en goede restaurants te bezoeken.

adank@wesseladvies.nl
Tel. 071 888 5905
Keuzemenu: toets 4

team_image
Asma El Bernichi

Jurist
Expertise: Verbintenissenrecht en Arbeidsrecht

Asma el Bernichi heeft in 2015 haar scriptie bij Wessel geschreven. Haar scriptie ging over de opzegging wegens dringende reden in het Arbeidsrecht. Sindsdien is zij als jurist werkzaam bij Wessel. Haar passionele rechtsgebieden zijn Verbintenissenrecht en incassorecht. Asma deinst er niet voor terug om iedere keer de uitdaging aan te gaan bij de meest complexe zaken om het onderste uit de kan te halen. Dit maakt haar de ideale jurist om moeilijke incasso en of faillissementszaken aan voor te leggen.

bernichi@wesseladvies.nl
Tel. 071 888 5905
Keuzemenu: toets 5

team_image
Kris Brouwer

Jurist
Expertise: Civiel, staats- en bestuursrecht

Kris heeft de master Civielrecht behaald aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft Kris meerdere stages gelopen bij publiekrechtelijke instanties zoals de gemeente Leiden en de Raad van State. Binnen zijn afstuderen heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in het huurrecht. Na zijn afstuderen heeft hij twee jaar als bedrijfsjurist gewerkt, waar hij het MKB ondersteunde. Daarnaast is Kris gespecialiseerd in staats- en bestuursrecht. Dit komt niet alleen door de stages die hij heeft gelopen, maar ook omdat hij zich in de afrondende fase van de master staats- en bestuursrecht bevindt. Kris bokst met enige regelmaat, dat maakt hem de ideale sparringpartner zowel binnen als buiten de ring.

brouwer@wesseladvies.nl
Tel. 071 888 5905
Keuzemenu: toets 5

team_image
Nicole van Egmond

Jurist
Expertise: Algemeen verbintenissenrecht

Nicole is gestart als student-stagiaire en is razendsnel doorgegroeid naar jurist. Nu werkt Nicole sinds begin 2019 als algemeen civilist. Zij is de huisarts van onze praktijk, waardoor zij precies weet wanneer het wel of juist niet nodig is om een specialist in te schakelen. Als vliegende keep ondersteunt zij veel collega’s, maar zij weet ook haar eigen (zaken/-)doel goed te verdedigen.

egmond@wesseladvies.nl
Tel. 071 888 5905
Keuzemenu: toets 5

team_image
Rob Suurbier

Lid van de RvC
Expertise: Personeelsbeleid

Rob heeft al een halve eeuw werkervaring en dat geeft als commissaris veel inzichten. Hij heeft een Hbo-opleiding genoten in zowel arbeidsmarktpolitiek als personeelsbeleid. Binnen het personeelsbeleid heeft Rob zowel in loondienst en als zelfstandig ondernemer gewerkt. Met zijn opleiding en jarenlange (ondernemers)ervaring is hij goed staat om Wessel bij te staan in zijn adviserende rol van commissaris.

team_image
Simon Bukman

Lid van de RvC
Expertise: Financiën

Simon heeft een rijk en ondernemend arbeidsverleden. Zo heeft Simon als agrarisch ondernemer, aannemer, en zelfs, een eigen camping in Frankrijk gerund. Nu is Simon alweer een flink aantal jaren werkzaam bij de gemeente. Met deze achtergrond is hij in staat realistisch en pragmatisch te adviseren. Simon is in staat risico’s scherp in te schatten en staat Wessel bij in financiële vraagstukken.

team_image
Kom jij bij ons werken?

Open vacatures
Expertise: n.t.b.

Wessel heeft doorlopend een stageplaats beschikbaar voor een student hbo/wo Rechten. Wil je weten wanneer er een stageplaats beschikbaar is? Mail naar werken@wesseladvies.nl

Of neem contact op.

werken@wesseladvies.nl
Tel. 071 888 5905

Juridische zaken kunnen aardig wat stress veroorzaken. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. De eerste stap hiervoor is persoonlijk contact!